Ga naar de inhoud

Reiki 1 cursus

In de eerste graad ontvangt de leerling afstemmingen die ervoor zorgen dat de leerling de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. De inwijding vindt plaats door een combinatie van symbolen, mantra’s en handposities.

Tijdens de cursus krijgt de leerling les in de vijf beginselen van reiki en worden hem/haar de diverse handposities aangeleerd. Deze cursus beslaat twee dagen. Kennismaking en theorie gedeelte op vrijdagavond 19.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag praktijk gedeelte 10.00 uur tot 16.00 uur.

Op de vrijdagavond word er eerst kennis gemaakt met de andere deelnemers en word de theorie behandeld en zaterdag kunnen er eventueel vragen gesteld en beantwoord worden.

Vervolgens worden de cursisten  1 voor 1 ingewijd, waarna er op elkaar geoefend word, en na de lunch worden de oefeningen hervat.

De cursusgroep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.

De Reiki 1 cursus kost €145,00  inclusief lesmateriaal, koffie/thee of water, inwijding,  lunch op zaterdag, en het certificaat.

Ga naar de cursus agenda om te zien wanneer er cursussen worden gegeven, en reserveer snel een plaatsje voor uzelf en eventueel een vriend(in)! De cursus vindt alleen doorgang bij minimaal twee deelnemers.